Prihodnost. Ponos. Mir.

|
Jože Geršak

PRIHODNOST. PONOS. MIR. To občutim, ko pomislim, da je minilo že 30 let, odkar smo ustanovili Abituro!

PRIHODNOST

Ko smo leta 1992, prvo leto po osamosvojitvi Slovenije, ustanovili našo izobraževalno organizacijo Abituro, smo mislili na prihodnost. Vedeli smo, da je pred nami čas mnogih sprememb. Vedeli smo, da bo Slovenija potrebovala ljudi, ki niso le izobraženi, temveč tudi pripravljeni na praktično delovanje v novih razmerah.

PONOS

Ko leta 2022 vstopim v stavbo, kjer imata sedež tako Abitura, višja strokovna šola, kot Fakulteta za komercialne in poslovne vede, čutim ponos. Od začetka do danes smo bili prava izbira za toliko ustvarjalnih in podjetnih ljudi. Še vedno snujemo študijske in druge izobraževalne programe, ki so s svojimi vsebinami pravi odgovor na potrebe v spremenljivem lokalnem, nacionalnem in mednarodnem prostoru.

MIR

V nemirnem svetu je lepo občutiti mir v srcu, ker veš, da so v mnoga življenjsko pomembna področja vpeti ljudje, na katere smo prenašali vrednote znanja, sodelovanja, povezovanja. Ob 30-letnici Abiture s spoštovanjem pozdravljam vsakega posameznika v naši mreži ljudi. V mreži največje zasebne izobraževalne organizacije v Sloveniji.

Jože Geršak, ustanovitelj Abiture

Praznujte z nami! Spremljajte napovednik na https://www.abitura.si/praznujmo-skupaj/.