Kako bo jeseni pri nas? Pridite po odgovore v živo!

|
Vesna, Božena, Slavica, Katja, Petra, Tamara, Marko, Mojca - s pozdravi iz referatov FKPV in Abiture

Takšni časi so, da nihče ne ve natančno, kakšen bo svet čez en teden, čez en mesec, čez eno leto. Mi, ki delamo v referatih Abiture in FKPV, pa smo se danes pogovarjali, da imamo to prednost, da vsaj nekaj pomembnih reči preprosto vemo!

Vemo, da smo v pomembnih zadevah radi klepetavi!
Vemo, da bomo ves junij vsak delovni dan veseli vaših obiskov v živo! Pridite na individualne info klepete, na katerih se lahko zelo osebno pomenimo o vaši prihodnosti. Katera smer? Kakšna zanimanja? Kakšna pravila in kakšna prilagajanja? Kako je s šolnino? Zakaj raje k nam kot kam drugam? To so vprašanja, ki usmerjajo karierne in življenjske poti. Želje po znanju in osebnem napredovanju virusi ne ustavijo. Pridete na svoj individualni info klepet! Za vse informacije smo vam seveda na voljo tudi po telefonu. Če vas zanima višješolski študij, pokličite 03 428 55 32 ; če si želite na fakulteto, pokličite 03 428 55 46.

 

Vemo, da je 4. junij pomemben dan
Čeprav bo letos marsikdo še okleval, ali naj gre po prave informacije in po osebni občutek prostora, morebitnih sošolcev in profesorjev na informativne dni na različne višje in visoke šole po Sloveniji, mi vemo, da ga bomo izvedli in to V ŽIVO. Veseli nas, da boste nekateri zagotovo prišli v naš največji prostor, kjer bomo lahko ohranjali varno razdaljo. Drugi boste z nami lahko v živo – pa četudi na daljavo!
Če vam ne uspe priti osebno na našo lokacijo, se prijavite na online informativni dan FKPV ali  Abiture. S pomočjo tehnologije bomo poskrbeli, da bo izkušnja zagotovo prijazna. Info dan bomo izvedli tako, kot da bi bili z nami v realnem času na info dnevu v predavalnici. Seveda boste lahko zastavljali vprašanja v živo – no, vsaj v realnem času – in nanje takoj dobili tudi odgovore.

 

Vemo, da bomo jeseni izobraževali v živo
Nove tehnologije, ki smo jih v času epidemije hitro usvojili, nam zagotavljajo, da vemo še nekaj! Vemo, da bodo predavanja vseh naših predavateljev še bolj dostopna. Vemo, da bomo še naprej prisegali na živi stik med študenti in predavatelji. Najboljši bo v predavalnicah. Če bo kdaj treba – zaradi razmer v družbi ali zaradi posameznikovih osebnih okoliščin – poskrbeti za druge oblike, pa vemo, da bomo storili vse, da bo (s pomočjo tehnologije) tudi ob izvedbi na daljavo izobraževalna izkušnja na voljo osebno in v realnem času.

Zato vemo, da se bomo s študenti videvali V ŽIVO. Zakaj ne bi začeli že zdaj?

Pridite na info klepet v času, ki vam ustreza. Individualni info klepeti potekajo iz oči v oči v referatih vsak delovni dan v času uradnih ur na Lavi 7 v Celju, ampak se je potrebno prej najaviti. Za Fakulteto na povezavi: INFO KLEPETI FKPV  ; in za Abituro na povezavi: INFO KLEPETI ABITURE

 

Pridružite se nam na informativnem dnevu v četrtek, 3. september!

Prijavite se na INFORMATIVNI DAN FKPV: http://www.fkpv.si/bodoci-studentje/informativni-dnevi/ 
Prijavite se na INFORMATIVNI DAN ABITURE: https://www.abitura.si/september2020/

 

P.s.: Vsi, ki se boste na informativnih dnevih ali na osebnih informativnih urah vključili v našo mrežo ljudi, se lahko potegujete tudi za nagrado v vrednosti 500 evrov, ki jo boste lahko uporabili pri plačilu šolnine. Nagrada je prenosljiva. Če se ne boste vpisali vi, jo lahko prenesete na prijatelja ali družinskega člana (prvič vpisanega študenta). Oglejte si pravila Nagradne igre FKPV in Abiture.